Airless spuitwerk

Airless spuitwerk

Bent u op zoek naar een professionele schilder die uw woning van Airless spuitwerk kan voorzien? Dan helpt Latex Spuiten XXL u graag om deze wens in vervulling te brengen. Soms is een andere verftechniek voordeliger en makkelijker in te zetten, dan de reguliere manieren van het verven van een woning. Op deze pagina komt u erachter wat Airless spuitwerk is, hoe deze schildertechniek precies werkt en wat er allemaal voor nodig is, wat de voordelen zijn en voor welke soort klussen u deze techniek het beste kunt inzetten. Verder kunt u direct een vrijblijvende afspraak inplannen, om erachter te komen wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Wat is Airless spuitwerk?

Airless spuitwerk wordt op de muur verneveld, door het met hoge druk door een verfspuit te laten persen. Er is maar een smalle spuitdop op bevestigd, waardoor de verf er wel verneveld uit dient te komen. Het mooie aan Airless spuitwerk is, dat u grote oppervlakten heel precies en eerlijk verdeeld in de verf kunt zetten. De verneveling zorgt ervoor dat er niet in één keer te veel verf op de muren of het plafond gespoten wordt. De apparatuur is specialistisch, waardoor u er beter een ervaren schilder voor in kunt huren. Dit scheelt u veel afplakwerk en tijd, aangezien de klus door een professional sneller geklaard kan worden.

Ervaringen van onze klanten


8,7

Karin Veldhuis

– Rotterdam –

Schilders konden opeens heel snel komen voor buitenschilderwerk. Ze hielpen met alles, werkten heel hard door en waren vriendelijk en beleefd.Spraken goed Engels om voldoende te kunnen communiceren.


9,4

Johan van de Clarks

– Den Haag –

Dit najaar heeft Latex Spuiten XXL namens onze VVE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!


8,1

Nelson de Malia

– Amsterdam-

We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Latex Spuiten XXL is zeker aan te raden.

Hoe werkt deze schildertechniek?

Airlesss spuitwerk wordt met behulp van een handig elektrisch apparaat op de muur gespoten. U kunt de werking van de Airless spuit het beste vergelijken met het vernevelen van de verf. Er kan zowel een elektrische als een benzine aangedreven motor gebruikt worden voor deze specifieke verftechniek. De apparatuur kan de verf door het ingebouwde zuigsysteem opnemen, waarna het wordt doorgegeven aan het verfpistool wat eraan vastgemaakt zit. Tussen het moment dat de verf wordt opgezogen en het bij de spuitdop aankomt, wordt de druk achter de verf opgebouwd.

Er zitten filters in het Airless spuitpistool ingebouwd, waardoor er geen verstoppingen kunnen ontstaan. De spuitdop van de apparatuur kan de schilder op verschillende standen instellen. Op die manier is de apparatuur voor iedere grotere verfklus geschikt en is er altijd voor een straal te kiezen die het mooiste resultaat op uw muren of plafond laat zien. U kunt voor deze specifieke klus beter een ervaren schilder inhuren, aangezien de apparatuur duur is en u er verstand van dient te hebben, om het zo goed mogelijk te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van Airless spuitwerk?

Wanneer u voor Airless spuitwerk kiest, bent u van een prachtig en snel eindresultaat verzekerd. Latex Spuiten XXL kan binnen no time de grootste oppervlakten van uw woning geverfd hebben. Doordat de verf verneveld wordt, zal er een egaal eindresultaat op de muren of het plafond te zien zijn. Aangezien de verf door de apparatuur wordt opgezogen en door de spuitdop naar buiten gespoten wordt, kan de schilder die u heeft ingehuurd snel en makkelijk te werk gaan. De meeste grote klussen kunnen daardoor al in één dag geklaard zijn. Soms zelfs al in een ochtend of middag. Dit geeft u sneller de mogelijkheid om uw woning verder woon klaar te maken. Een ervaren schilder weet wat hij/zij doet en zal na de klus zo min mogelijk rotzooi achterlaten.

Wat kunt u het beste met Airless spuitwerk verven?

Airless spuitwerk is vooral interessant als u grote oppervlakten in de woning geverfd wilt hebben. Wanneer het bijvoorbeeld om een kleine kamer in huis gaat, waarbij u alleen een nieuw kleurtje op de muur wenst te hebben, bent u goedkoper uit door met een verfroller aan de gang te gaan. Dit soort spuitwerk is een precieze klus, waarbij u veel meer moet afplakken dan wanneer u even snel een kleurtje op één van de muren binnen uw woning wil aanbrengen. U kunt dus beter wachten met Airless verven, tot u meerdere kamers en wellicht de plafonds mee dient te verven.

Airless spuitwerk is ook uiterst geschikt voor nieuwbouwwoningen die net gestuct zijn. Deze woningen zijn nog leeg, aangezien u eerst de basis van de woning in orde wilt hebben, voor u alle meubels laat komen. Wanneer u een hele nieuwbouwwoning van onder tot boven in de verf wenst te zetten, is Airless spuitwerk perfect, aangezien u de klus dan veel sneller geklaard kunt hebben. Let er wel op dat uw muren klaar zijn voor de verflaag, vaak worden de muren behangklaar opgeleverd, maar dan dient u ze eerst nog sausklaar te laten maken voor het allermooiste eindresultaat.

Offerte aanvragen?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen. Binnen 24 uur krijgt u antwoord op uw offerteaanvraag.

Call Now Button