Diensten

Latex spuiten op muren, wanden en plafonds hoe werkt het?


Het spuiten van latex muurverven op wanden en plafonds wordt door Voordelig Latex Spuiten gedaan door middel van Airless en Air-Assisted spuitapparatuur (voor nevelarm spuiten). Onder regelbare druk zal de latex worden gespoten al of niet met persluchtondersteuning. Latex spuiten is op vrijwel iedere harde ondergrond mogelijk. Voordelig Latex Spuiten spuit uitsluitend hoogwaardige milieu vriendelijke premium latexen op waterbasis.

Latex Spuitwerk Buitenmuren & Gevels


Het latex spuiten of coaten van buitenmuren, gevels of dakpannen gebeurt door Voordelig Latex Spuiten uitsluitend in de zomermaanden. Neem voor meer informatie contact met ons op over de mogelijkheden.

Latex Spuitwerk Lege Woningen & Bedrijfspanden


De laatste jaren kregen we steeds vaker verzoeken van particulieren, makelaars, woningcorporaties, particuliere (kamer) verhuurders en aannemers of het mogelijk was een leegstaand bedrijfspand, kamer of woning snel en goedkoop opnieuw op te frissen (te spuiten met latex). Hier heeft Voordelig Latex Spuiten zeer goedkope oplossingen voor om uw objecten weer een frisse en aantrekkelijke uitstraling te geven door deze opnieuw met latex te spuiten. Zo hebben we binnen zeven dagen een compleet uitgeleefde woning volledig verkoop klaar gerenoveerd en gespoten met latex en lak. Daarnaast doen wij ook grote bedrijfshallen voor particulieren en overheid

Ervaringen van onze klanten


8,7

Karin Veldhuis

– Rotterdam –

Schilders konden opeens heel snel komen voor buitenschilderwerk. Ze hielpen met alles, werkten heel hard door en waren vriendelijk en beleefd.Spraken goed Engels om voldoende te kunnen communiceren.


9,4

Johan van de Clarks

– Den Haag –

Dit najaar heeft Latex Spuiten XXL namens onze VVE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!


8,1

Nelson de Malia

– Amsterdam-

We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Latex Spuiten XXL is zeker aan te raden.

Offerte aanvragen?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen. Binnen 24 uur krijgt u antwoord op uw offerteaanvraag.

Chat openen