Latex spuiten Amsterdam

Latex spuiten Amsterdam

Als u snel en voordelig uw wanden of plafonds wilt opfrissen, is latex spuiten in Amsterdam een prima keuze. Het is een verantwoorde en veilige manier van spuiten met een strak en egaal resultaat. Latex is een ideale verfsoort, omdat het hecht op vrijwel alle harde oppervlakken. Bovendien kunt u kiezen uit alle kleuren die u maar wilt. Het spuiten van latex gaat snel en is veel voordeliger dan traditioneel schilderwerk met een kwast of roller. U bespaart al gauw zo’n 30 tot 40% op de kosten. Wij hanteren uiterst scherpe prijzen. Zo kunnen wij al latex spuiten in Amsterdam vanaf € 3,50 per vierkante meter.

Latex spuiten in Amsterdam is veilig en voordelig

Wij houden rekening met uw gezondheid en het milieu. Daarom gebruiken we latex op waterbasis van eersteklas kwaliteit. We kiezen altijd voor premium merken. Zo werken we veilig en is het resultaat subliem. Het voordeel van latex spuiten is dat uw wanden en plafonds egaal worden geverfd. Er zijn geen banen of aanzetten zichtbaar. Dat is bij traditioneel schilderwerk meestal wel het geval. Daarom is het spuiten van latex een slimme keuze als u uw woning of bedrijfspand voor een gunstige prijs een nieuwe uitstraling wilt geven.

Geen overlast

Latex spuiten gaat snel. Onze professionele latex spuiters gebruiken hun kennis en ervaring om de werkzaamheden soepel te laten verlopen. Zo heeft u er geen hinder van. Wij verzorgen zowel binnen als buiten spuitwerk. Latex spuiten is dan ook zeker een geweldig alternatief voor regulier schilderwerk. Het buitenwerk voeren we uitsluitend in de zomermaanden uit. Neem voor het latex spuiten of coaten van uw gevel, buitenmuren of dakpannen contact met ons op. Bij al onze werkzaamheden wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Hoe gaan wij te werk?

Bij het latex spuiten in Amsterdam maken wij gebruik van Airless en Air-Assisted apparatuur. Hiermee kan nevelarm gespoten worden, zodat er geen gezondheidsrisico’s zijn. We werken altijd met latex op waterbasis van premium merken, zodat het resultaat uitmuntend is. Bovendien zijn deze latex soorten milieuvriendelijk. Wilt u advies? Wij komen graag naar uw locatie. Zo kunnen we een inschatting van de werkzaamheden maken en u adviseren over het beste latex spuitwerk voor uw woning of bedrijfspand.

Ervaringen van onze klanten


8,7

Karin Veldhuis

– Rotterdam –

Schilders konden opeens heel snel komen voor buitenschilderwerk. Ze hielpen met alles, werkten heel hard door en waren vriendelijk en beleefd.Spraken goed Engels om voldoende te kunnen communiceren.


9,4

Johan van de Clarks

– Den Haag –

Dit najaar heeft Latex Spuiten XXL namens onze VVE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!


8,1

Nelson de Malia

– Amsterdam-

We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Latex Spuiten XXL is zeker aan te raden.

Ook voor leegstaande woningen en bedrijfspanden

Leegstaande panden zijn snel en voordelig op te frissen, zodat ze weer een nieuwe en aantrekkelijke uitstraling krijgen. Daarom verzorgen wij ook spuitwerk voor particulieren, makelaars, woningcorporaties, verhuurders en aannemers. Met latex spuitwerk zien objecten er in no-time weer tiptop uit en zijn ze klaar voor bewoning of voor de verkoop. Bovendien is latex spuiten een goedkope oplossing om leegstaande panden snel op te knappen.

 

Plafonds spuiten met latex

Latex spuiten is ideaal voor plafonds. Het resultaat is altijd prachtig glad en egaal. We gebruiken dan ook latex van de beste merken. Onze vakmensen zetten hun expertise graag in om uw plafonds weer als nieuw te maken, in de kleur die u zelf uitkiest. Latex spuiten is mogelijk op allerlei ondergronden, zoals hout, steen, beton, stucwerk en systeemplafonds. Ook structuurplafonds kunnen prima worden gespoten. De structuur blijft zichtbaar door het spuitwerk heen. Daarom is latex spuiten ook erg geschikt voor rustieke woningen en monumentale panden.

 

Welke soorten latex worden er gebruikt?

De functie van een ruimte is bepalend voor de soort latex die we gebruiken. Zo raden we voor reguliere, huishoudelijke ruimtes latexverf uit de natte slijtage klasse 3 aan. Deze is met een doekje afneembaar en leverbaar in mat, zijdeglans, glans en isolerend. Worden de wanden of het plafond wat sneller vuil? Dan is latex uit de natte slijtage klasse 2 het meest geschikt. Deze verf kan goed worden gereinigd, waarbij u zelfs een borstel kunt gebruiken. Voor openbare ruimtes en vochtige ruimtes, waar de kans op vervuiling hoog is, adviseren wij verf uit de natte slijtage klasse 1 aan. U kunt de oppervlakken intensief reinigen en zelf schrobben is mogelijk. De verschillende soorten latex hebben verschillende prijzen. Wij adviseren u graag over de meest geschikte latex voor uw woning of bedrijfspand.

 

Voordelen van latex spuiten in Amsterdam

Wij zetten graag de voordelen van latex spuiten in Amsterdam voor u op een rijtje:

 

  • Strakke en egale afwerking, zonder aanzetten of banen
  • Veilig voor uw gezondheid en het milieu
  • Geschikt voor alle muren en plafonds
  • Iedere gewenste kleur is leverbaar
  • Snelle en vakkundige afwerking
  • Premium merken voor de hoogste kwaliteit
  • Scherp geprijsd: al vanaf € 3, 50 per vierkante meter

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Wij vertellen u er graag alles over. Latex spuiten in Amsterdam is een snelle en voordelige oplossing voor al uw wanden en plafonds.

Offerte aanvragen?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen. Binnen 24 uur krijgt u antwoord op uw offerteaanvraag.

Call Now Button