Latex spuiten Den Haag

Latex spuiten Den Haag

Latex spuiten in Den Haag is een snelle en voordelige manier om muren, plafonds en andere oppervlakken te verven. Door middel van Airless en Air-Assisted spuitapparatuur wordt er op een veilige en verantwoordelijke wijze latex gespoten. Het voordeel van latex is dat het gemakkelijk hecht en dat u zelf de kleur kunt kiezen. Door latex te spuiten wordt de verf perfect gelijkmatig verdeeld, zodat het resultaat altijd strak en egaal is. Latex spuiten in Den Haag is dus zeker aan te raden als u uw wanden of plafonds een opfrisser wilt geven!

 

Voordelig latex spuiten in Den Haag

Latex spuiten is een stuk voordeliger dan traditioneel schilderen. Er kan namelijk binnen korte tijd een groot oppervlak worden bespoten. Daarom zijn de kosten al snel 30 tot 40% lager dan bij regulier sauzen. Latex spuiten in Den Haag is al mogelijk vanaf €3,50 per vierkante meter. Wij werken alleen met milieuvriendelijke latex op waterbasis. Daarbij gebruiken we latex van premium kwaliteitsmerken. Wilt u uw woning of bedrijfspand snel en voordelig opfrissen? Dan is latex spuiten een prima alternatief voor traditioneel schilderwerk.

 

Minimale hinder, uitstekend resultaat

Het spuiten van latex in Den Haag is een snelle en veilige manier van verven. U ondervindt nauwelijks hinder van de spuitwerkzaamheden. Onze ervaren latexspuiters weten als geen ander hoe ze te werk moeten gaan zonder overlast te veroorzaken. Daarom is latex spuiten een geweldige manier om uw woning, kantoor of bedrijfspand een nieuwe, frisse uitstraling te geven. Wij verzorgen zowel binnen als buiten spuitwerk voor een snelle en professionele afwerking. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u langs, zodat we u op locatie kunnen adviseren.

 

Hoe werkt latex spuiten in Den Haag?

Latex spuiten is mogelijk op vrijwel iedere harde ondergrond. Wij maken gebruik van nevelarme spuitapparatuur, ook wel Airless en Air-Assisted apparatuur genoemd. De latex wordt gespoten onder regelbare druk, soms met persluchtondersteuning. Wij spuiten alleen milieuvriendelijke latex op waterbasis van premium kwaliteit. Deze methode is ideaal voor uw woning, bedrijspand of kantoor. Ook leegstaande panden zijn uitermate geschikt voor het spuiten van latex. Zo maken wij uw object weer helemaal fris en aantrekkelijk.

Ervaringen van onze klanten


8,7

Karin Veldhuis

– Rotterdam –

Schilders konden opeens heel snel komen voor buitenschilderwerk. Ze hielpen met alles, werkten heel hard door en waren vriendelijk en beleefd.Spraken goed Engels om voldoende te kunnen communiceren.


9,4

Johan van de Clarks

– Den Haag –

Dit najaar heeft Latex Spuiten XXL namens onze VVE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!


8,1

Nelson de Malia

– Amsterdam-

We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Latex Spuiten XXL is zeker aan te raden.

Plafond spuiten

Latex spuiten is uitstekend geschikt voor uw plafonds. Latex spuitwerk geeft een egaal resultaat met een strakke afwerking. Door de premium kwaliteit latex die wij gebruiken, zorgen wij voor een schitterend glad plafond, in de kleur die u zelf uitkiest. Wij werken met een team proffesionele latexspuiters, die zorgvuldig en vakkundig te werk gaan. Zo ervaart u nauwelijks overlast van de werkzaamheden. Wij spuiten latex op allerlei soorten ondergronden, zoals hout, steen, systeemplafonds, stucwerk en beton.

 

Latex spuiten op een rustiek plafond

Heeft u een structuur plafond? Dan wordt de structuur gewoon behouden bij het latex spuiten. Daarom is latex spuitwerk ook uitermate geschikt voor monumentale en rustieke woningen en panden. Latexverf is op waterbasis en bevat geen oplosmiddelen. Zo kan latex altijd gemakkelijk verwijderd worden, zelfs na vele jaren. Overschilderen van latex is ook geen enkel probleem. Bij het renoveren van een pand is latex spuiten een goede keuze. Binnen korte tijd geven wij uw woning, kantoor of bedrijfspand een totaal andere uitstraling.

 

Wat zijn slijtage klassen?

In huishoudelijke ruimtes wordt volop geleefd. Het is daarom goed mogelijk dat er vlekken of spetters op de geverfde oppervlakken komen. Voor plafonds in reguliere huishoudelijke ruimtes adviseren wij dan ook latexverf in de natte slijtage klasse 3 aan. Deze latexverf is gemakkelijk met een nat doekje af te nemen en is leverbaar in verschillende uitvoeringen: mat, zijdemat, zijdeglans, glans en isolerend. Is er in de ruimte meer kans op vervuiling? Dan kiezen we graag voor latex uit de natte slijtage klasse 2. Deze kan gemakkelijk worden gereinigd, zelfs met een borsteltje. Voor openbare en vochtige ruimtes is latexverf uit de natte slijtage klasse 1 het meest geschikt. U kunt de oppervlakken intensief reinigen en zelfs schrobben is mogelijk. De latexverf van verschillende slijtage klassen heeft vanzelfsprekend ook verschillende prijzen. Daarom adviseren wij u graag welke verf het meest geschikt is op uw locatie.

 

Latex spuiten in Den Haag?

Wilt u meer weten over latex spuiten in Den Haag? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies. Daarvoor komen we graag langs op uw locatie, zodat we een goede inschatting van het benodigde spuitwerk  maken en een heldere offerte voor u opstellen. U zult verrast zijn hoe voordelig latex spuiten is in vergelijking met traditioneel schilderwerk. Ervaar het voordeel van latex spuiten in Den Haag. Snel, niet duur en altijd met een schitterend resultaat!

Offerte aanvragen?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen. Binnen 24 uur krijgt u antwoord op uw offerteaanvraag.

Call Now Button