Latex spuiten Rotterdam

Latex spuiten Rotterdam

Latex spuiten in Rotterdam is een voordelige manier om uw woning of bedrijfspand een ongekende opfrisser te geven. Latexverf is ideaal, omdat het hecht op vrijwel iedere harde ondergrond en leverbaar is in alle kleuren die u maar kunt bedenken. Bovendien is het spuiten van latex stukken voordeliger dan schilderen met een kwast of verfroller. U bespaart al snel 30 tot 40% ten opzichte van traditioneel schilderwerk. Het nevelarm spuiten van latex gebeurt met geavanceerde Airless en Air-Assisted apparatuur. Deze werkwijze is veilig en verantwoordelijk, zodat er geen risico’s voor uw gezondheid en het milieu zijn.

Goedkoop latex spuiten in Rotterdam

Het voordeel van latex spuiten is dat er binnen korte tijd grote oppervlakken worden behandeld. Het gaat dus een stuk sneller dan regulier schilderwerk. Daarom is latex spuiten ontzettend voordelig en al mogelijk vanaf € 3,50 per vierkante meter. Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke latex op waterbasis. Daarbij kiezen we merken van premium kwaliteit om tot een perfect resultaat te komen. Latex spuiten is een prima alternatief voor schilderen met een kwast of roller. Bij latex spuiten zijn er bovendien geen banen te zien, iets wat bij traditioneel schilderwerk wel het geval is.

Snel en zonder hinder latex spuiten

Het spuiten van latex gaat uitermate snel. Wij werken met een team ervaren latex spuiters, die ervoor zorgen dat u nauwelijks overlast van de werkzaamheden ondervindt. Daarom is latex spuiten in Rotterdam een uitstekende keuze als u uw woning of bedrijfspand weer fris en aantrekkelijk wilt maken. Wij verzorgen zowel binnen als buiten latex spuitwerk. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, komen we graag bij u langs om u te adviseren op locatie. Zo maken we een goede inschatting van de benodigde werkzaamheden en weten we welke soort latex het beste gebruikt kan worden voor uw pand.

Onze werkwijze

Voor het spuiten van latex maken wij gebruik van hoogwaardige apparatuur met regelbare druk. In combinatie met een topkwaliteit latex en ons vakmanschap levert dit een strak resultaat op. De kleur van de latex kiest u zelf. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Het latex spuitwerk buiten verzorgen wij uitsluitend in de zomermaanden. Hierbij kunt u denken aan het spuiten of coaten van gevels, buitenmuren of dakpannen. Regelmatig spuiten wij ook latex in leegstaande panden om ze bijvoorbeeld klaar te maken voor bewoning of voor de verkoop. Leegstaande panden zijn geweldige objecten voor latex spuitwerk. Daarom is het een snelle en goedkope oplossing om uw woning of bedrijfspand een professionele opfrisbeurt te geven.

Ervaringen van onze klanten


8,7

Karin Veldhuis

– Rotterdam –

Schilders konden opeens heel snel komen voor buitenschilderwerk. Ze hielpen met alles, werkten heel hard door en waren vriendelijk en beleefd.Spraken goed Engels om voldoende te kunnen communiceren.


9,4

Johan van de Clarks

– Den Haag –

Dit najaar heeft Latex Spuiten XXL namens onze VVE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!


8,1

Nelson de Malia

– Amsterdam-

We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Latex Spuiten XXL is zeker aan te raden.

Latex voor alle plafonds

Latex is een geliefde verfsoort voor op plafonds. Daarom is latex spuiten in Rotterdam dé manier om een strak en egaal resultaat te krijgen. Latex is gemakkelijk, omdat het hecht op bijna alle harde oppervlakken. Wij spuiten onder andere latex op steen, hout, systeemplafonds, beton en stucwerk. Ook op een structuurplafond kan latex worden gespoten. Daarbij blijft de structuur keurig behouden, maar heeft uw plafond een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Latex spuitwerk is daarom ook geschikt voor rustieke en monumentale panden.

 

Voordelen van latex spuiten

Latex spuiten in Rotterdam heeft zoveel voordelen! Daarom zetten we de belangrijkste voor u op een rijtje:

 

  • Strakke afwerking, superglad en zonder aanzetten of banen
  • Veilig en verantwoordelijk spuitwerk voor uw gezondheid en het milieu
  • Geschikt voor iedere harde ondergrond, ideaal voor muren en plafonds
  • Zelf de kleur kiezen, waarbij alles mogelijk is
  • Snel en professioneel afgewerkt
  • Latex van premium merken
  • Zeer scherp geprijsd: al vanaf € 3.50 per vierkante meter!

 

Wat bedoelen we met slijtage klassen?

Wij werken met verschillende soorten latex. Zo adviseren wij latexverf uit de natte slijtage klasse 3 voor normale huishoudelijke ruimtes. Deze verf is leverbaar in mat, zijdeglans, glans en isolerend. Voor ruimtes met meer vervuiling is latex uit de natte slijtage klasse 2 het meest geschikt. Deze verf kan met een doekje worden afgenomen. Eventuele vlekken kunnen zelfs voorzichtig met een borsteltje worden verwijderd. Voor openbare en vochtige ruimtes raden wij verf uit de natte slijtage klasse 1 aan. Deze latex kan intensief worden gereinigd en is schrobvast.

 

Latex spuiten in Rotterdam?

Wilt u latex laten spuiten in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij komen graag bij u langs om u op locatie meer informatie te geven. Daarbij beantwoorden wij uw vragen en vertellen wij u alles over de mogelijkheden. Ontdek de voordelen van latex spuiten, zodat uw woning of pand binnen de kortste keren een totaal nieuwe uitstraling heeft. En dat voor een bijzonder gunstig tarief! Latex spuiten in Rotterdam is een verstandige keuze als u snel en voordelig uw wanden of plafonds wilt verven.

Offerte aanvragen?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen. Binnen 24 uur krijgt u antwoord op uw offerteaanvraag.

Call Now Button